Rasmonter

Stockholm

SÖKES!

Tel:
E-mail: montersthlm@astklubben.se

Göteborg

Sammankallande

Kristina Wästfelt
E-mail: montergbg@astklubben.se

RASMONTERKOMMITTÉN INFORMERAR

Vill du hjälpa till i rasmontern?
Att hjälpa till i rasmontern är mycket roligt och givande, Du får träffa härliga människor med intresse för rasen, de som har erfarenhet och även de som inte har erfarenhet av rasen besöker vår monter. Du svarar på frågor och berättar om rasen samt om du har en egen AST som kan passa att jobba med dig i montern så är han/hon mer än välkommen att representera rasen.
Ju fler vi är som kan och vill hjälpa till ju kortare blir arbetspassen i montern.
Skicka ett mejl till
montersthlm@astklubben.se om du är intresserad av att jobba i montern på Stockholms hundmässa i december.

American Staffordshire Terrierklubben - Sverige söker ny ansvarig för Rasmontern på Stockholms Hundmässa.

Ansökan om ansvar skickas till sekreterare Jenny Henriksson mail sekreterare@astklubben.se

Vi välkomnar Kristina som ansvarig för Rasmontern på MyDog.

Kontakt sker via mail.

Rasmonter

Vår ras behöver all positiv publicitet den kan få, rasklubben kämpar med detta genom att synas på diverse offentliga tillställningar.
På "Stockholms Hundmässa" och "My Dog" brukar vi årligen ha en rasmonter där representanter (både ägare och hundar) visar upp vår ras och berättar lite om hur vardagslivet kan se ut med en American Staffordshire Terrier.

Här kommer vi samla information som kan vara till nytta om Du vill besöka vår rasmonter någonstans, eller om du är intresserad av att hjälpa till; antingen genom att stå i rasmontern och informera, eller hjälpa till med alla förberedelser som krävs för att få ordning på en rasmonter.

Här kan ni också se bilder från våra rasmontrar. Har du bilder från någon av dom, så får du gärna skicka dom till webmaster@astklubben.se