Lokalombud Skaraborgs Län

Victoria Bengtsson
Stenelidsvägen 211
54165 Skövde
victoria_landis@hotmail.com

Hejsan! Victoria Bengtsson heter jag och bor i Skövde med min sambo och våra två hundar. Jag är en glad, öppen och driven tjej som älskar livet, på helgerna jobbar jag som bartender och på vardagarna lägger jag all min tid till våra hundar.

En Amstaff hane på 4år från Kennel Firewood´s som heter Texas, honom tränar och tävlar jag rallylydnad med. När vi inte tränar rally så lägger vi viltspår, vilket han älskar och tar lång promenader. Har även ställt ut honom en del i yngre dagar och i lite i äldre bara för att han tycker det är roligt att "visa upp sig".

Har även en staffe tik på 1år från Kennel Labelstaff som jag tränar och tävlar rallylydnad med. När vi inte tränar rally så blir det apell spår, upplet ,bruks lydnad och tävlings lydnad. Älskar att träna och tävla med mina hundar, det gör att vi har roligt tillsammans och bygger en otroligt bra relation med varandra.

Varför lokalombud?
Jag vill kunna anordna träffar där vi antingen tar promenader med olika aktiviteter, tränar lydnad, rallylydnad, lägger spår eller annat som intresserar er för att få en lärorik dag med massa skratt. Är öppen för förslag och vill sprida ryktet om att amstaffen är en underbar ras!

Har ni några frågor eller förslag på vad man kan hitta på för roligt, tveka inte på att höra av er!

Tillbaka till lokalombud