Lokalombud Norrbottens Län

Alexandra Jönsson
072-5600180
Alexandrah2@hotmail.com

Mitt namn är Alexandra Jönsson, bor i Luleå med min sambo och våran amstaff Lea. Mina fritidsintressen är foto, fiske, utflykter, umgås med familj och vänner men största intresset är hund! Intresset för rasen växte enormt när jag skaffade min första amstaff 2014 och idag är jag fäst vid den.

Till vardags arbetar jag med friskvård och rehabilitering för hundar i Luleå. Mitt jobb går ut på att erbjuda det bästa för hundarna i friskvårds och rehab syfte, hjälpa, upplysa och utbilda hundägare.

Jag har en grupp på Facebook som heter "AST Luleå" där jag försöker få med mig så många AST-ägare som möjligt (i Luleå men även en bit utanför) till att hitta på olika aktiviteter tillsammans. Vi har hittills gått några promenader , hyrt lokal där vi tränat på den sociala biten, rallylydnad, lydnad, nosework, mm. Tanken med det hela är att kunna få med så många som möjligt och att vägleda dom till en bättre kommunikation mellan hund och förare. Att folk får upp ögonen för en bättre raskännedom och att det finns många roliga aktiviteter man kan hitta på med våran ras. Målet är att visa upp rasen med ett gott omdöme!

MVH Alexandra Jönsson lokalombud i Norrbotten

Tillbaka till lokalombud