Lokalombud Norrbottens Län

Alexandra Jönsson
072-5600180
Alexandrah2@hotmail.com

Mitt namn är Alexandra Jönsson, jag är 25 år och bor i Luleå. Jag är en glad, driven och samarbetsvillig tjej med en positiv inställning till livet.
På fritiden tränar jag på gym, umgås med familj/vänner, fotar, målar, syr hundkappor och tillbringar mycket tid med våran hund samt andra hundintresserade. Intresset inom hund har alltid funnit där eftersom jag är uppvuxen med hund i hemmet. Intresset för rasen växte enormt när jag skaffade min första amstaff för ca 3 år sedan och idag är jag fäst vid den.

Jag har även skapat en grupp på Facebook som heter "AST Luleå" där jag försöker få med mig så många amstaff-ägare som möjligt (i Luleå) till att hitta på olika aktiviteter tillsammans. Vi har hittills gått några promenader och brukar även hyra lokal där vi tränar rallylydnad, lydnad, nosework, mm.
Min tanke med det hela är att kunna få med så många som möjligt och att vägleda dom till en bättre kommunikation mellan hund och förare. Jag vill att folk får upp ögonen för en bättre raskännedom och att det finns många roliga aktiviteter man kan hitta på med våran ras. Jag vill även visa att det finns många positiva metoder som vi använder oss av i vardagen, träningen, mm. Många tror att ”fast hand” betyder att man ska vara hård mot hunden både fysiskt samt med bestraffning men jag tror mycket på positiv förstärkning.

Idag har vi ett härligt gäng som hoppas på att bli fler och visa upp rasen med ett gott omdöme!  "

MVH Alexandra Jönsson lokalombud i Norrbotten

Tillbaka till lokalombud